AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Mini Vibrators

Mini vibrators, het woord zegt het eigenlijk al. Deze kleine vibrators zijn niet groter dan 10 a 12 cm. Ze zijn klein, leuk om te zien en makkelijk mee te nemen in je handtas.

Mini vibrators zijn erg geschikt om de clitoris mee te stimuleren maar natuurlijk kun je  er ook mee penetreren. Door het smalle en korte formaat zijn alle gevoelige en intieme plekjes goed bereikbaar.

Gebruik een mini vibrator tijdens de gewone sex. Veel vrouwen komen niet makkelijk klaar door alleen penetratie tijdens de sex. Met een mini vibrator heb je eeh handig speeltje onder handbereik dat niet in de weg zit maar waarmee jij en je partner ultiem extra genot kunnen ervaren.

Mini vibrators zijn klein en nooit langer dan 12 centimeter. Dat maakt ze onopvallend en gemakkelijk mee te nemen in je handtas, werktas of toilettas of zelfs in je broekzak. Neem je mini vibrator gerust mee op vakantie. Niemand die zal doorhebben wat er naast je shampoo of tube tandpasta verder nog in je toilettas zit!

Met een mini vibrator is het heel makkelijk om alle plekjes die voor jou of je partner lekker aanvoelen goed te bereiken zoals de clitoris, schaamlippen of vagina opening. Maar ook het anus gebied is gevoelig voor de voorzichtige stimulatie van een mini vibrator. Het inbrengen van een mini vibrator in de anus raden wij niet aan, voor dat doel kun je beter een speciale anaal vibrator gebruiken die niet per ongeluk naar binnen kan schieten.

Anus play met een mini-vibrator
Met een beetje glijmiddel kan een mini-vibrator ook heerlijk de anus stimuleren door hem simpelweg ertegenaan te houden. Door het lichte gewicht en het kleine ontwerp van een mini-vibrator beweeg je hem in een mum van tijd naar je clitoris, vagina-opening en anus. Het misverstand dat een mini-vibrator geschikt is voor anaal inbrengen komt echter veel voor. Juist door zijn kleine en eenvoudige ontwerp kun je grip op de mini-vibrator verliezen en kan hij naar ‘binnen’ schieten. Ben je juist op zoek naar anaal genot? Bekijk dan eens onze categorie anaal vibrators.

AJB ero heeft een zeer uitgebreide collectie mini vibrators zodat er altijd eentje is die precies aansluit bij wat jij zoekt. Bekende merken met veel verschillende types mini vibrators zijn bijvoorbeeld Rocks-off, Dorr

De grootste keuze aan mini vibrators koop je snel en veilig online bij AJB-ero. Vandaag besteld betekent morgen in discrete verpakking bij jou geleverd.  En heb je nog vragen of wil je advies bij de aanschaf van je nieuwe mini vibrator?  Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique (info@ajb-ero.nl of 06-15449992) wij helpen je graag!

Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.