AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Clitoris Vibrators

Cltoris vibrators zijn speciaal bedoeld voor het direct stimuleren van de clitoris. De speciaal ontworpen vorm van de clitoris stimulator zorgt ervoor dat de trillingen precies daar voelbaar zijn en zorgen bij heel veel vrouwen voor een extra fijn en intens orgasme. Vee lvrouwen kunnen alleen klaarkomen door het stimuleren van de clit. Deze speeltjes zijn dan een heerlijk hulpmiddel. Een clitoris vibrator is speciaal bedoeld voor externe stimulatie van de clitoris en niet om vaginaal in te brengen. Veel clitoris vibrators zijn precies zo gevormd dat ze goed in de hand liggen. Andere clitoris vibrators hebben speciale tongetjes of uitsteeksels die rond de clitoris gelegd worden en op die manier hun vibratie overbrengen.  

De clitoris vibrator is volledig toegespitst op het stimuleren van de clitoris en is niet bedoeld om in te brengen. Een clitoris vibrator wordt ook wel opleg vibrator genoemd.  

De grootste keuze aan clitoris vibrators koop je snel en veilig online bij AJB-ero. Vandaag besteld betekent morgen in discrete verpakking bij jou geleverd.  En heb je nog vragen of wil je advies bij de aanschaf van je nieuwe clitoris vibrator?  Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique (info@ajb-ero.nl of 06-15449992) wij helpen je graag!

Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.