Epicurius ... Electro sex informatie
AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Electrosex

Electrosex informatie


Werking
Het principe van electrosex stimulatie is het creëren van een oncontroleerbare spiercontractie door middel van een elektrische schok. De stroomschok prikkelt een zenuw en die zorgt voor een samentrekking van één of meerdere spieren gelegen in de directe nabijheid van de zenuw. Hoe sterker de prikkel, des te groter de kracht van de samentrekking van de spier zal zijn.
Bij electrosex op de geslachtsdelen gaat het om het stimuleren van de zenuw-uiteinden door  een electrische stroompjes, die doormiddel van 2 of meer electroden door de geslachtsdelen van het lichaam geleid wordt
Heel veel vrouwen beschouwen de gevoelens die electrosex teweeg brengt als extreem erotisch. De gevoelens worden omschreven als: ‘een interne vibrator’ of zelfs als een gevoel dat dicht in de buurt komt van geslachtsgemeenschap. Iedereen ervaart de gevoelens anders. Electrosex untis zijn in te stellen van helemaal niets, tot een lichte sensuele tinteling, tot een stevige interne vibratie.
Met deze techniek is het mogelijk zonder enige aanraking van de handen klaar te komen en meerdere orgasmes  zijn met deze techniek ook mogelijk. Vrijwel iedereen die het eens probeert, wil.
Electrosex wordt ook als een vorm van SM beschouwd maar dat hoeft helemaal niet. Het is slechts een andere vorm van masturbatie, die ook in het SM spel gebruikt kan worden.

Wij verkopen een groot assortiment electrosex accessoires die speciaal ontworpen en ontwikkeld zijn voor onze electrosex powerboxen. De afmetingen en vormen van onze electrosex accesoires zijn afgestemd op de erogene zones voor zowel de man als de vrouw.

Het ontstaan van electrosex
Eind jaren ’70 werd er in de mediche wereld een apparaat ontwikkeld met de naam TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation). TENS units waren ontworpen voor fysiotherapie en pijn management. Dit soort apparaten hebben een licht verdovend effect op de zenuwen en worden vaak mee naar huis gegeven aan patienten die lijden aan bijvoorbeeld chronische rugpijn als een vorm van zelf toe te dienen pijn bestrijding.
Ondanks het feit dat het verdovende effect niet direct ideaal is voor erotisch gebruik vonden toch velen een erotisch doel voor hun electro unit. Begin jaren ’80 werden de eerste Electro artikelen die speciaal voor electrosex waren ontworpen op de markt gebracht. Deze apparaten waren nog weinig verfijnd en erg simpel. Ze kregen toch al gauw een schare loyale fans vanwege het ontbreken van betere alternatieven. Steeds meer mensen waren echter op zoek naar units met meer vermogen en varieteit. Aan het eind van de jaren 90 waren er dan ook diverse verfijnde machines en hulpstukken op de markt die perfect aan deze wensen voldeden.

Electrosex is natuurlijk vooral heel leuk en spannend en je kan er een heerlijk spel me spelen. Je kan geweldig klaarkomen op electrosex toys en je partner er heerlijk mee plagen. Electrosex kan je ook gebruiken om je partner pijn te doen in een heerlijke BDSM spel, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kan electrosex ook gebruiken om heerlijk te genieten van elkaar.