AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Electro Sex Toys

Hier bij AJB-ero.nl weten we dat onze klanten altijd op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun sexleven nog opwindender te maken. We zijn ontzettend trots op het feit dat onze collectie electro sex speeltjes zo'n beetje de meest uitgebreide is die je kunt vinden. Of je nu net begint met e-stim en electrosex of wanneer je een doorgewinterde speler bent, wij hebben producten die er voor zullen zorgen dat de vonken er in de slaapkamer vanaf vliegen!

Voor beginners hebben we een aantal speeltjes die je helpen te ontdekken of e-stim en electrosex iets zijn voor jou, zoals de elektronische ballenklem of een vibrator die vibreert en tegelijkertijd elektrische pulsen geeft. Als je al wat meer ervaren bent of je wilt meteen in het diepe duiken, probeer dan 1 van onze power units met 1 of meer electro sex accessoires of de Kinklab Violet Wand.

We hebben vrijwel de volledige collecties van de toonaangevende electro sex merken Rimba en Mystim in onze webshop. Of het nu gaat om een enorme keuze in electro sex speeltjes of om dingen zoals extra kabels en verloopstekkers of onze speciale electrogeleidende contactgel, wij zijn je one-stop shop for alles dat te maken heeft met electro sex.

Heb je vragen over electrosex? AJB-Ero adviseert en informeert je graag. Mail ons en we helpen je (zonder verdere aankoopverplichting) graag verder! Alvast meer lezen: electrosex informatie.

electro sex speeltjes  electro sex powerboxen