AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Veilig betalen met Ideal, Creditcard, paypal, overschrijving AfterPay of rembours

SSL Certificaat
Onze site is uitgerust met een ssl-certificaat. Tijdens het bestelproces, betaling, verzenden van contactformulieren en ophaalverzoeken en het bekijken van je online factuur worden je gegevens versleuteld verzonden. Op die manier blijven je gegevens optimaal beschermd. Je kunt een beveiligde pagina herkennen aan een "hangslotje" in uw browser en https voor het URL in plaats van http.

Betalen kan met:
Het betalen van je bestelling kan via iDEAL. Je wordt dan automatisch doorgelinkt naar het betaalsysteem van iDEAL.
Je kiest jouw bankrelatie en je doet dan op een eenvoudige en hele veilige manier je betaling.
Vergeet niet aan het einde van het betaalproces op de knop betaling afronden te klikken
Logo Paypal

Je kunt ook betalen met AfterPay. AfterPay voert voor www.ajb-ero.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Via Paypal is het mogelijk om veilig met je creditcard betalen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling onder rembours te laten afleveren, de kosten hiervoor bedragen 12,50 euro.

Natuurlijk kun je ook gewoon van jouw bankrekening naar onze bankrekening overschrijven.
Dit is ook de manier om vanuit het buitenland te betalen.

Onze bank relatie is ING ten name van Epicurius
IBAN: NL05INGB0007853535
BIC: INGBNL2A