AJB-ero.nl - BDSM en sex speeltjes, lingerie en fetish kleding webshop

Boeien

Handboeien en enkelboeien worden gebruikt om de bewegingsvrijheid van handen en voeten te beperken. Dit kan bijvoorbeeld door de handen van je partner op de rug te boeien of vast te zetten aan het bed.
Handboeien en voetboeien zijn er in vele soorten en maten en materialen. Zo heb je metalenboeien, lederenboeien, en kunststofboeien met klittenband. Tevens kan je natuurlijk touw gebruiken om iemand vast te binden.
Er zijn speciale hangboeien om iemands handen of voeten aan het plafond vast te zetten of om iemand op te hangen. Daarnaast heb je singlegloves de ultieme boeien voor de handen en armen. Ze beperken de bewegingsvrijheid van je handen en armen door ze op je rug in een soort grote want samen te binden.

Handboeien en voetboeien worden meestal gebruikt in een (soft) Sm setting en zorgen ervoor dat de onderdanige niet alleen beperkt wordt in zijn of haar bewegingsvrijheid maar ook duidelijk het gevoel heeft de onderdanige te zijn.

AJB-ero.nl verkoopt alle soorten boeien, zoals politie handboeien, leren polsboeien, enkelboeien, hangboeien, accessoires en nog veel meer. Op werkdagen voor 16u besteld is morgen bij je thuis geleverd in een discrete verpakking. Betalen doe je via Ideal of Bancontact, PayPal, overschrijving, onder rembours of achteraf via AfterPay.

Heb je een vraag over boeien? Bel of mail gerust naar Hugo of Angelique,
info@ajb-ero.nl of 06-15449992, wij helpen je graag!