Home    Sale  Rimba Electro Sex Violet Wand (NeonWand) Set
Rimba Electro Sex Violet Wand (NeonWand) Set

Rimba Electro Sex Violet Wand (NeonWand) Set


Maak je bestelling compleet

Rimba Electro Sex Violet Wand (NeonWand) SetElectriseer je seksleven met deze fantastische nieuwe Violet Wand - eindelijk eentje die betaalbaar is en makkelijk in het gebruik! De Neon wand is een geweldige electrosex toy die statische vonkjes overbrengt op de huid. Deze statische vonkjes geven een sensationele ervaringen. De vonkjes kunnen  lekker warm en kietelen, maar kunnen ook hoger opgevoerd worden voor een intensere en soms beetje pijnlijke sensatie. Als een beetje experimenteel bent ingesteld dan is deze violet wand echt iets voor jou. Deze violet wand creeert namelijk een heleboel nieuwe mogelijkheden om je partner (of jezelf) naar ongekende sensuele hoogtes te brengen. De intensiteit van de neon wand is eenvoudig in te stellen door middel van een draaiknop aan de onderkant van de electrodehouder. Met de draaiknop bepaal je hoe krachtig de output is en dus hoeveel stroom er door de gebruikte electrode heen gaat. Hoe hoger de stroom, des te intenser de prikkel zal zijn.

De set bevat vier verschillende glazen elektroden voor 4 geheel verschillende ervaringen: de kam, de paddestoel, haakse probe en de tong probe. Alle 4 de electrodes geven een geheel andere sensatie. De verschillende elektrodes hebben een verschillende vormgeving en oppervlakte, hierdoor geeft elke elektrode een andere sensatie.

Elektrische Violet wands bestaan al sinds het begin van de vorige eeuw, toen ze als wondermiddel voor duizenden kwaaltjes door kwakzalvers werden gebruikt. Antieke Violet wands zijn zeldzame verzamel objecten geworden voor liefhebbers. Wat maakt deze Violet wand beter dan alle andere? De Neon Wand is een solid state-device, wat betekend dat het een apparaat is zonder bewegende delen.

De Neon Wand is compact en lekker licht en daarom handzaam in het gebruik. De Neon Wand is zeer veilig. De maximale output van de Neon Wand geeft een zeer intense ervaring. Hij is zeer goed instelbaar en geeft geen hoge pieken. Daarom is deze Violet wand een perfecte keuze, zowel voor de beginnende als de meer ervaren gebruiker. Deze Violet wand heet niet voor niets `de Neon Wand`. In de elektrode's zit Neon gas, wat licht geeft onder spanning. Deze Violet wand kleurt paars.

Tot slot hebben we nog een leuke tip: probeer deze electrosextoy eens in combinatie met massageolie of een electrosex geleidingsgel. Door de vloeistof neemt de intensiteit bijzonder toe - en het is een prima excuus voor een lange lekkere massage.


5 sterren op basis van 2 reviews

5 stars
159.95 
€ 149.90


Rimba | Artikelcode: Ri7849

 

Specificaties:
Violet wand houder
4 glazen hulpstukken 220V - 10W 50-60 Hz
Gebruiksaanwijzing in het Engels in de doos
Europese stekker
Snoerlengte ca. 2 meter

Nu ook verkrijgbaar de Electro power tripper human electrode. artikel nr: Ri7848 De power tripper zorgt ervoor dat je lichaam de electrode wordt en je kan dan dus met je hand of ander lichaamsdeel je partner verrassen met elecotr prikkels.

 

Aantal reviews: 2
Gemiddelde beoordeling: 5 stars

5 stars | 2014-11-28 | Jaqueline

Goed regelbare neonwandheerlijk mee gespeeld, werkt perfect.

een echte aanrader

5 stars | 2015-09-30 | dave

Een goede aanvullingAls je een liefhebber bent van spelletjes is dit echt een

aanwinstEn ajb bedankt voor de snelle levering en goede prijs kom snel

terug om meer te kopen bij jullie